Transz teljes film magyarul

Címkék: , , ,

Transz teljes film online

Transz teljes film online

Transz teljes film magyarul


Eredeti filmcím:Trance
Műfaj:Dráma | Bűnügyi | Thriller
Játékidő (perc): 101
Eredeti nyelv:angol
Bemutató ideje: 2013/06/06
Korhatár:16
Rendező: Danny Boyle
Főszereplők:
James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel
Ország / Év: USA 2013




Állítólag műtárgyat lopni könnyű. Aki elég tökös, elég ötletes, és tényleg nagyon akarja a pénzt, annak sikerülni fog. Simon (James McAvoy) egy aukciósház alkalmazottja, és bebizonyítja: ő is meg tud lovasítani egy értékes festményt. De rafinált tette elkövetése után sajnos egy másik régi mondás is beigazolódik: nincs tökéletes bűntény. A bajokat részben az okozza, hogy átmenetileg szövetkezni volt kénytelen egy műkincsrabló bandával, részben az, hogy akció közben nagyon beütötte a fejét: így aztán teljesen elfelejtette, hova rejtette el a milliókat érő képet. A banda főnöke (Vincent Cassel) mindent megpróbál, hogy emlékeztesse őt, de a kínzás sem segít. Így aztán felbérelnek egy hipnózissal foglalkozó pszichológust (Rosario Dawson), hogy vezesse be őket szövetségesük titkos gondolatai közé. Minél mélyebbre merülnek Simon tudatalattijába, annál több titokra bukkannak. Vágy, valóság és hipnotikus álom összekeveredik, a határok elmosódnak… pedig a festménynek lennie kell valahol.

Másnaposok 3 teljes film magyar

Címkék: , , ,

Másnaposok 3 teljes film magyar


Másnaposok 3 teljes film magyar
Műfaj:Vígjáték
Játékidő (perc): 100
Bemutató ideje: 2013/05/30
Korhatár:16
Rendező: Todd Phillips
Főszereplők:
Bradley Cooper, Zack Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Heather Graham, Ken Jeong, John Goodman
Ország / Év: USA 2013


Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj… elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is… A hihetetlenül sikeres és meghökkentően gátlástalan első és második rész után újra összeáll a nagy csapat, hogy új helyszínen, új poénokkal, a bevált stílusban tegyék teljessé delíriumos komédia-trilógiájukat. Garantált az újabb, elsöprő siker.

Tajtékos napok teljes film online

Címkék: , , ,

Tajtékos napok teljes film online

Tajtékos napok teljes film online


Eredeti filmcím:Mood Indigo (L'écume des jours)
Műfaj:Dráma | Fantasy
Játékidő (perc): 125
Bemutató ideje: 2013/05/23
Korhatár:12
Rendező: Michel Gondry
Főszereplők:
Audrey Tatou, Roman Duris, Omar Sy, Gad Elmaleh
Ország / Év: France 2013





Egy olyan világban, ahol fahéjas cukor illatú rózsaszín bárányfelhőkön is lehet utazni, vagy olyan kocsikon, amelyeknek nincs kereke, hanem rezgő lábakon haladnak előre, Colin, a tehetős fiatalember, a koktélzongora feltalálója mindennél jobban vágyik a szerelemre. Olyan lányt keres, akit őszintén tudna szeretni. Legjobb barátja, Chick, valamint szakácsa Nicolas közreműködésével megismerkedik az elragadó Chloé-val és szárba szökken szerelmük Duke Ellington híres „Mood Indigo” dallamaira. Az egymás iránt fellángoló érzelmeik mindenen felülemelkednek, szerelmük humorban, bolondosságban sincs híján. A szerelmüket beteljesítő álomszerű esküvőjükön arról is biztosítják egymást, hogy az életükben esetlegesen felmerülő nehézségeket közösen győzik le. A nem várt fejlemények azonban sokkal hamarabb következnek be, mint várnák. Chloé hirtelen megbetegszik. Lótuszvirág nő a mellkasában. Az orvosi kiadások okán elszegényedett Colinra vár a feladat, hogy sajátos, egyedülálló gyógymódokat kifejlesztve megmentse imádott szerelmét…

A zöld urai teljes film online

Címkék: , , , ,

A zöld urai teljes film online

A zöld urai teljes film online


Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek - mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot...és a miénket. A Jégkorszak-filmek és a Rió alkotói lenyűgöző erdei világot teremtettek, ahol az emberfaj képviselői találkoznak az ismeretlennel – és megpróbálnak alkalmazkodni hozzá. A szemkápráztató látványosságot kínáló 3D-s kaland gyerekeknek és felnőtteknek egyszerre szól – hisz a látványosságot kaland és humor teszi teljessé.




Eredeti filmcím:Epic
Műfaj:Vígjáték | Animációs | Kaland
Játékidő (perc): 102
Bemutató ideje: 2013/05/23
Korhatár:6
Rendező: Chris Wedge
Főszereplők:
Eredeti hangok: Amanda Seyfried, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Josh Hutcherson, Aziz Ansari, Beyoncé Knowles, Christoph Waltz, Pitbull
Ország / Év: USA 2013