Pain & Gain teljes film

A 90-es években járunk Miamiban, ahol egy csapat személyi edző az amerikai álmot hajszolva bűnös üzelmekbe kezd, ám a dolog iszonyatosan rosszul sül el...
Michael Bay (Transformers) fergeteges és látványos új akcióvígjátéka egy hihetetlen igaz történet alapján készült, Mark Wahlberg (Ted, Csempészek) és Dwayne Johnson (G.I. Joe: Megtorlás, Halálos iramban 6) főszereplésével.

Jurassic Park 3D teljes film

A Universal Pictures bemutatja 3D-ben Steven Spielberg úttörő mestermunkáját, a Jurassic Parkot. Spielberg a legújabb 3D technológiával újította fel ezt a nagyszabású alkotást, és így a moziba járók új nemzedékei és a régi rajongók olyan módon tapasztalhatják meg a rendező által megálmodott világot, ami a film eredeti bemutatójának idején elképzelhetetlen volt.

R.I.P.D. - Szellemzsaruk teljes film

Jeff Bridges és Ryan Reynolds a főszereplői ennek a természetfeletti akció-kalandfilmnek - két élőhalott zsaru, akiket a túlvilági Nyugodj Békében Osztag, azaz a R.I.P.D. küldött, hogy megvédjék világunkat azon pusztító lények egyre szaporodó hadától, akik nem hajlandók békében távozni az árnyékvilágba.

Gru 2 teljes film

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grún, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

Dal Marionnak teljes film

Arthur, a harapós öregúr (Terence Stamp) nem érti, miért akarja felesége, Marion (Vanessa Redgrave) lejáratni magát azzal, hogy a kicsit sem hagyományos helyi kórusban buta dalocskákat énekel. Ám a kórus vezetője, Elizabeth (Gemma Arterton) meglát valamit a kelletlen Arthurban, és akarata ellenére ráveszi, hogy csatlakozzon. Miközben próbálja kicsalogatni csigaházából, a férfi is ráébred, hogy soha nem késő megváltozni. Hetvenévesen végre szembe mer nézni érzelmeivel, és békejobbot nyújtani elidegenedett fiának, Jamesnek (Christopher Eccleston).

Mellékhatások teljes film

Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen addig, míg Martin belső kereskedés miatt börtönbe nem került. Négy év után a fiatal feleséget épp úgy letaglózza férje szabadulása, mint mikor lecsukták: képtelen örülni az együtt töltött időnek, mély depressziója öngyilkossági kísérletbe kergeti. Emily felkeresi Jonathan Banks (Jude Law) pszichológust, abban reménykedve, hogy a terápiák, és az antidepresszánsok kirántják elkeseredettségéből, és újra élvezni tudja az életet. De Emily tünetei nem változnak, egyre sötétebb gondolatai már-már az őrületbe kergetik őt. Ekkor dönt úgy Banks, hogy egy új gyógyszert ír fel a fiatal nőnek, azonban a nem várt mellékhatásokkal senki nem számol.

Az Acélember teljes film

Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését. A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzők-et is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.

Gyakornokok teljes film

Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak… ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL. Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért – de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát.

Sötétségben - Star Trek teljes film

2013 tavaszán az úttörő rendező, J.J. Abrams egy kirobbanóan izgalmas új thrillerrel jelentkezik, ez lesz a Sötétségben – Star Trek. Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

Farkas teljes film

A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban – hosszú élete során először – mégis sebezhető.

Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha volt…

Percy Jackson - Szörnyek tengere teljes film

Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.
Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el…

A kolónia teljes film

Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társ a, Mason (Bill Paxton).

Nyitott Szívvel teljes film

Mila és Javier őrületen szerelemesek voltak egymásba az elmúlt tíz évben. Mindketten megbecsült sebészek és mindketten rendkívül szenvedélyesek a munkájuk kapcsán. Mindig nagy gondot fordítottak rá, hogy megőrizzék egymás iránti rendkívüli szeretetüket és ellenálltak a kísértésnek, hogy megadják magukat a mindennapi élet rutinjának. Ámde Mila nem várt terhessége, együttesen a kórházi munka erısödő nyomásával, arra vezeti Javiert, hogy egyre keményebben igyon, s végül fel is függesztik a férfit a munkából. Szembesülve a démonaival, Javier egy távolabb és távolabb sodródik Milától. Mégis, amikor a kapcsolatot igazi komoly veszély fenyegeti, Javier készen áll bármit megtenni azért, hogy visszanyerje a nőt…

Felcsípve teljes film

Alice negyvenéves, elvált divatmagazin szerkesztő, akit semmi más nem érdekel a szakmáján és karrierjén kívül. Munkájában maximalista, de bármennyire is áhítozna egy főszerkesztői állásra, valami hiányzik ehhez az életéből. Az a valami pedig egy férfi. Ebben játszik kezére a szerencse, egy nála húsz évvel fiatalabb egyetemista srác személyében, akit véletlenül ismer meg egy repülőúton, majd sorozatos véletlenek folytán félreérthetetlen helyzetben fotózzák le őket. A hirtelen jött „kalandtól" viszont a munkahelyén olyan pasi falónak kezdik látni, aki így akár még főszerkesztő is lehetne. Alice tehát kap a lehetőségen, és a fiatal srácot afféle trendi kellékként felhasználja az áhított főszerkesztői pozíció megszerzéséhez. A divat világába belepottyanó tini azt hiszi, viszonya, a roppant csinos szerkesztőnővel akár komolyabbra is fordulhat, amiről Alice a kezdetekben hallani sem akar… Ám nem könnyű az események irányítása, ha szerelem veszi át a hatalmat cselekedeteink kormányzása felett és kezdeti kihasználást követően a szépséges szerkesztőnő is kezd belehabarodni az ártatlan tinédzserbe…

Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben teljes film

Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtalálják az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig kíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hű társa, Jeff, a kutyus.

A föld után teljes film

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami. Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Hatalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül. Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

A hívás teljes film

Casey-t (Abigail Breslin - A család kicsi kincse, Zombieland) egy bevásárlóközpont parkolójából rabolják el. Segélykérő telefonhívása a tapasztalt operátorhoz, Jordanhez (Hally Barry - Felhőatlasz, X-Men: Az ellenállás vége) fut be. A lány megmentésére forró nyomon indult nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozicíóját nem tudják bemérni, valamint, hogy elrablója (Michael Eklund - Watchmen - Az őrzők, 88 perc) a rendőrséget félrevezetve többször is autót cserél. Terve azonban nem tökéletes és sikerül beazonosítani személyét. Mivel nyílvántartott lakcímén már nem áll ház, a rendőrség a gyanúsnak vélt szomszédos házat rohanja le, eredménytelenül. Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy. Mialatt a szomszédos házban kutat nyomok után egy, a telefonhívásokból ismerős zajra lesz figyelmes. A hang forr� �sát követve egy csapóajtóra bukkan...

Kolibrikód teljes film

A Kolibri kód (Hummingbird) a különleges erők volt katonája, Joey Jones (Jason Statham) története. Katonai bíróság elé állítják, majd hajléktalanként az utcán találja magát. Egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a luxus penthouse üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsikulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy ő megdézsmálja - ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe jöjjön és munkát szerezzen. Leáll az ivással és a drogokkal, és beáll mosogatónak egy kínai étterembe. Hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbérli sofőrnek és végrehajtónak. Joey egyre feljebb lép a sohói kínai alvilág ranglétráján. De nem felejti el régi barátait, akik még az utcán élnek. Amikor hajléktalan volt, volt egy barátnője, Isabel. Joey meg akarja őt menteni, és felhívja az apácát, aki azt a menedéket vezeti, ahova az exkatona ételért és ruháért járt. A neve Cristina nővér (Agata Buzek) - és amikor Joey és Cristina útjai keresztezik egymást, elkezd szikrázni a levegő. Ahogy Joey egyre többet és többet keres, pizzákat és más ételeket, finom süteményeket küld a hajléktalanszállónak. Cristina elfogadja az adományokat egészen addig, amíg Joey otthagy egy guriga pénzt és vásárol neki egy gyönyörű selyemruhát. Cristina és Joey összevesznek, de hamarosan kiderül, hogy sokkal több közös van bennük, mint azt valaha gondolták. Cristina beleegyezik, hogy megkeresse Joey terhes barátnőjét, de kiderül, hogy a lányt meggyilkolták. Joey bosszúhadjáratra indul a gyilkos ellen. Joey egyre mélyebbre merül a szervezett alvilág bugyraiba, míg egy lövöldözésbe nem keveredik egy olasz étterem konyhájában. A rendőrség a nyomában van, ezért visszatér a hajléktalanszállóra és találkozik Cristinával. A borús vallomások a múltról még közelebb hozzák őket egymáshoz. Miután összecsap egy illegális embercsempész bandával, sikerül kiderítenie, ki ölte meg Isabelt. Cristina elmondja Joeynak, hogy csatlakozik egy afrikai misszióhoz, ezért már csak egy napjuk van együtt. Joey rátalál Isabel gyilkosára egy tetőteraszon tartott koktélpartyn, és lehajítja a tetőről. Joey és Cristina útjai szétválnak másnap, és soha többé nem fognak találkozni. Joey belátja, józan és ereje teljében van, veszélyes. Ezért megpróbál csendben visszabújni az utcák világába, ahol mindenki névtelen, de a rendőrség már a nyomában van.

Szörny Egyetem teljes film

A 2001-es Szörny Rt. a Pixar stúdió negyedik egész estés animációs filmje volt, és bemutatásának évében a cég legsikeresebb filmjévé vált 525 millió dolláros összbevételével. A Pixar 2011-ben a Verdák második részével kaszált világszerte, ám a 2013-ban, vagyis tizenkét évvel az első epizód után mozikba kerülő Szörny Egyetem nem folytatás lesz, hanem előzmény. A Szörny Rt.-ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján. A Szörny Egyetem most feltárja hőseink rejtélyes múltját, és megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan léptek túl a köztük lévő ellentéteken, és milyen kalandok során váltak végül a legjobb barátokká.

Nagyfiúk 2 teljes film

A jó barátok mindig jó barátok maradnak. Az öt általános iskolai haver, aki hosszú szünet után egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkoztak újra, és töltöttek együtt egy emlékezetes hétvégét, újra összejönnek.
A családok egyre nagyobbak, az apák azonban nem lettek normálisabbak - ismét egy őrült, vad és teljesen agyatlan hétvége várható!

A magányos lovas teljes film

Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével készül a Walt Disney Studios és a Jerry Bruckenheimer Films közös produkciója. A klasszikus mese izgalmas újragondolásának rendezője Gore Verbinski, a producer Jerry Bruckheimer. A The Lone Ranger egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst friss, mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtőlődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során.

Női szervek teljes film

Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere.

A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában viszont kénytelen összefogni egy egyszerű bostoni zsaruval. A botrány garantált. Főleg azért, mert az egyszerű bostoni zsaru is nő (Melissa McCarthy), és történetesen legalább olyan kemény, olyan magányos és olyan goromba, mint Ashburn ügynök. Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában.
De még egy városban sem.

Utórengés teljes film

Chilében minden megvan, ami kell: fantasztikus tájak, dögös csajok, jóképű pasik, ízletes borok és persze a legvadabb bulik. Tökéletes helyszín egy Gringo becenevű kissé boldogtalan amerikai turistának (Eli Roth), hogy két chilei haverjával (Ariel Levy, Nicolás Martínez) kieressze a gőzt. Jól is alakulnak a dolgok, az utazás maga a mennyország, az egyetlen szépséghiba tán, hogy egy csaj sem jön össze Gringónak. Nem sokkal később azonban megfordulni látszik a srácok szerencséje, amikor megismerkednek három csinos lánnyal: az orosz modell Irinával (Natasha Yarovenko), a vad és bulizós Kylie-val (Lorenza Izzo) és utóbbi komoly nővérével, Monicával (Osvárt Andrea). A lányok beleegyeznek, hogy elkísérik a fiúkat a Valparaíso nevű tengerparti városkába. Az újdonsült barátok remekül érzik magukat együtt, ám miközben egy diszkóban mulatnak, hatalmas földre ngés rázza meg a várost. A földi paradicsom egy csapásra pokollá változik, halál és pusztulás mindenütt. Hőseinknek azonban nincs idejük a pánikra, az életükért kell küzdeniük, hiszen fosztogatókkal és szökött fegyencekkel gyűlik meg a bajuk, nem beszélve az elkerülhetetlen utórengésekről...

Lotte és a holdkő titka teljes film

Lotte a kíváncsi kutyalány egy titokzatos holdkő után nyomozva keveredik különféle kalandokba. Egy éjszaka két különös szerzet lopózik be Barkácsfalvára, és átkutatják Klaus, az öreg vándorkutya kofferjét. Amikor Lotte tetten éri őket, elejtik a kofferből kivett követ, és eliszkolnak. Kiderül, hogy a kő bonyolult szerkezetet rejt. Lotte és Klaus felkerekednek, hogy megkeressék Klaus kirándulócimboráit, akiknél további két kő van. Útjuk során megismerkednek Voldemarral az esőcseppgyűjtő disznóval, a háromfülű holdnyulakkal, a szerelmi bánatban szenvedő Paul macskával és más érdekes figurákkal. Lotte pedig rájön, hogy más érdekes kalandokhoz képest ez egy sokkal fontosabb küldetés…

Z Világháború teljes film

A Max Brooks World War Z: A zombi világháború története című könyve alapján készült akció-horror egy ENSZ alkalmazott küzdelmét mutatja be, amint versenyfutást folytat az idővel és a végzettel, hogy megállítsa a zombi fertőzés szétterjedését a világban.

A Nagy Nap teljes film

Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért. Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén. A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe, és közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Az egész családnak a káosz uralta, viccesebbnél viccesebb, és féleértett helyzetek közepette kell szembenézniük múltjukkal, jelenükkel, jövőjükkel, és ráadásul még a fiatal ara (Amand a Seyfried) családja is úton van...

Lopom a sztárom teljes film

Hollywood, Los Angeles. A hírnév megszállottjainak városa. Itt mindenki ki akar tűnni, és ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót. A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban egy tinédzserekből álló csapat tagjai - akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete - úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint három millió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson. A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. A brahiból bűnöző banda tagjainak esetén keresztül feltárulnak előttünk azok a kísértések, melyeknek kevés tinédzser tudna ellenállni: ami először jópofa balhénak tűnik, könnyedén eldurvulhat, így kapunk végül egy kijózanító betekintést a mai modern kultúrába.

Szemfényvesztők teljes film

A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők. A szállító, A titánok harca, és A hihetetlen Hulk rendezője egy fantasztikus szereplőgárdával dolgozott együtt, akik elhozzák a nyár egyik legnagyobb meglepetését: egy váratlan helyzeteket, meglepő fordulatokat, trükkös pillanatokat tartogató thrillert, amiben semmi nem az aminek látszik.

Red 2 teljes film

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.
Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világkörüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nuk leáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

Repcsik teljes film

A Disney legújabb, akciókkal teli animációs kalandfilmjében Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen. Rozsdás bátorsága nagy próbatétel előtt áll, hiszen életében először olyan légi magaslatokat járhat meg, amelyekről korábban álmodni sem mert, esélytelenként induló szárnyalása pedig felemelő inspirációval szolgál majd a kis repcsinek szurko ló világ számára.
A Repcsik 2013. augusztus 15-én szállnak fel a hazai mozik vásznain.

Kick-Ass 2 teljes film

Kick-Ass, Hit Girl és Vörös Köd visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/ver folytatásában. Miután Kick-Ass őrült vakmerősége egy egész sereg új, „csináld magad" álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Hit Girl tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.
Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Hit Girlt, azaz Mindyt, és az ifjú igazságosztót, Kick-Ass-t, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Hit Girlként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy Kick-Ass és Hit Girl megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz...

Tűzgyűrű teljes film

Amióta ember él a Földön, mindig félt attól, hogy egyszer ellenséges idegenek érkeznek a végtelenből: de mindig azt hitte, hogy az ismeretlen gonosz a csillagok közül bukkan majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak ránk, hogy megszerezték a világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, és az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai.
Egy különleges fegyvernek hála a Föld régi lakói mégis kapnak egy utolsó esélyt. A hatalmas gépezeteket több pilóta irányítja, agyukat neuronhidakkal kapcsolják össze. Ám még ez is kevés. A seregből rég elbocsátott pilóta (Charlie Hunnam) és egy az első vonalban még kipróbálatlan újonc (Rinko Kikuchi) azonban elindít egy olyan harci gépezetet, amelyet már régen leselejteztek: talán ők fogják megáll� �tani az apokalipszist.

Senki Többet teljes film

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) egy hóbortos és magányos értelmiségi férfi, aki képtelen közel kerülni embertársaihoz, különösen, ha nőről van szó. Megszállottan ragaszkodik viszont szakmájához, Virgil ugyanis árverésvezető és egyben a művészetek szakértője. Senki emberfiával nem ápolt még közeli kapcsolatot, még egyetlen barátjával, Roberttel (Jim Sturgess), a fiatal restaurátorral sem. A férfi hatvanharmadik születésnapján aztán kap egy telefonhívást egy titokzatos fiatal nőtől, aki arra kéri, hogy bonyolítsa le családja művészeti ereklyéinek eladását. Virgil beleszeret a visszahúzódó lányba, ám számára is furcsa érzelmeit képtelen kimutatni. Végül Robert segít neki a hódításban, ám nincs könnyű dolga, hiszen egy különc férfi szeretné elnyerni egy olyan lány szívét, aki fél a világtól. Ebben az érzelmi sakkjátszmában azonban Virg il olyan szenvedélyeket él át, melyek végleg kirántják őt eddigi szürke létezéséből.

Zambézia teljes film

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom (Papp János) vezet. Vijju (Szabó Dávid –X-faktor), a fiatal sólyom hősünk apja Sudár (Kőszegi Ákos) akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy (Jáksó László) képez ki Zambézia egének védelmére. Itt új barátokra lel Controller (Istenes Bence), Tini (Csifó Dorina) de legfőképpen Laza (Elek Ferenc) személyében. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo (Schneider Zoltán) foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének (Laudon Andrea) össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.