Gru 2 teljes filmek magyarul

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grún, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

R.I.P.D. - Szellemzsaruk teljes filmek magyarul

Jeff Bridges és Ryan Reynolds a főszereplői ennek a természetfeletti akció-kalandfilmnek - két élőhalott zsaru, akiket a túlvilági Nyugodj Békében Osztag, azaz a R.I.P.D. küldött, hogy megvédjék világunkat azon pusztító lények egyre szaporodó hadától, akik nem hajlandók békében távozni az árnyékvilágba.

Felcsípve teljes filmek magyarul

Alice negyvenéves, elvált divatmagazin szerkesztő, akit semmi más nem érdekel a szakmáján és karrierjén kívül. Munkájában maximalista, de bármennyire is áhítozna egy főszerkesztői állásra, valami hiányzik ehhez az életéből. Az a valami pedig egy férfi. Ebben játszik kezére a szerencse, egy nála húsz évvel fiatalabb egyetemista srác személyében, akit véletlenül ismer meg egy repülőúton, majd sorozatos véletlenek folytán félreérthetetlen helyzetben fotózzák le őket. A hirtelen jött „kalandtól" viszont a munkahelyén olyan pasi falónak kezdik látni, aki így akár még főszerkesztő is lehetne. Alice tehát kap a lehetőségen, és a fiatal srácot afféle trendi kellékként felhasználja az áhított főszerkesztői pozíció megszerzéséhez. A divat világába belepottyanó tini azt hiszi, viszonya, a roppant csinos szerkesztőnővel akár komolyabbra is fordulhat, amiről Alice a kezdetekben hallani sem akar… Ám nem könnyű az események irányítása, ha szerelem veszi át a hatalmat cselekedeteink kormányzása felett és kezdeti kihasználást követően a szépséges szerkesztőnő is kezd belehabarodni az ártatlan tinédzserbe…

Byzantium teljes filmek magyarul

Két rejtélyes nő menedéket keres a lepusztult tengerparti nyaralónegyedben. Clara megismerkedik a magányos Noellel, aki befogadja őket Byzantium nevű elhagyatott vendégházába. Az iskoláslány Eleanor pedig barátra tesz szert Frank személyében, akivel megosztja halálus titkukat: kétszáz évvel ezelőtt születtek, és emberi véren élnek. Ahogy titkuk kiszivárog, utoléri őket múltjuk, ami halálos következményekkel jár.

Zambézia teljes filmek magyarul

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom (Papp János) vezet. Vijju (Szabó Dávid –X-faktor), a fiatal sólyom hősünk apja Sudár (Kőszegi Ákos) akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy (Jáksó László) képez ki Zambézia egének védelmére. Itt új barátokra lel Controller (Istenes Bence), Tini (Csifó Dorina) de legfőképpen Laza (Elek Ferenc) személyében. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo (Schneider Zoltán) foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének (Laudon Andrea) össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

Halálos Iramban 6 teljes filmek magyarul

Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Domot, hogy hozza össze „elit alakulatát" Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat.